Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα κάνει ξανά «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» με ανανεωμένη διάθεση

0

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα εκφράζει την αγάπη και ανάγκη όλων μας για ταξίδι και χορό.

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα είναι έτοιμη να κάνει ξανά «Ένα Γύρο Τον Κόσμο».

Η τραγουδίστρια των Les Au Revoir πριν λίγους μήνες μας παρότρυνε μέσα από την πρώτη προσωπική κυκλοφορία της να την ακολουθήσουμε σε «Ένα Γύρο Τον Κόσμο».

Έχοντας τώρα συνοδοιπόρο τον γνωστό μουσικό παράγωγο και Dj Tasos Pilarinos, παρουσιάζει ένα φθινοπωρινό remix του νέου τραγουδιού της, που διαθέτει έναν έντονα ταξιδιάρικο και χορευτικό χαρακτήρα.

Ο ρυθμός και η ενέργεια του τραγουδιού «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» με τις παραγωγικές μουσικές πινελιές του Tasou Pilarinou, αποκτά όγκο και δυναμισμό, κρατώντας τα όμορφα συνθετικά στοιχεία του πρωτοτύπου και δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο radio friendly club mix που σίγουρα θα αγαπηθεί.

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα ξανακάνει «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» με το Remix by Tasos Pilarinos και συναντάει στο διάβα της τα decks των DJs και των ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά ακόμα περισσότερο την αγάπη και ανάγκη των ακροατών για ταξίδι και χορό.

«Ένα γύρο τον κόσμο θα κάνω να ‘ρθω να σε βρω / Κι ό,τι έχω στην πόλη να ξέρεις πως το παρατώ / Της καρδιάς σου η πόρτα αν είναι, μωρό μου, ανοιχτή / πίσω δε θα γυρίσω και ας με πούνε τρελή», τραγουδά.

Τόσο η πρωτότυπη έκδοση του single «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» όσο και το Remix by Tasos Pilarinos κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Plus Rec με τη διανομή της Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.