Η Βανδή επενέβη στο «Καλό μεσημεράκι»: Η αντίδραση του Μουτσινά

0

Σε μεγάλα κέφια ο Νίκος Μουτσινάς, στο Καλό Μεσημεράκι, τραγουδούσε για το άνοιγμα της εστίασης, παραποιώντας τους στίχους του τραγουδιού Δέκα Εντολές που έχει πει η Δέσποινα Βανδή. Κι εκεί που ο παρουσιαστής ολοκλήρωνε την «ερμηνεία» του μια φωνή από το τηλέφωνο τον έκανε να «παγώσει».

Ο Νίκος Μουτσινάς νόμιζε, αρχικά, πως στο τηλέφωνο ήταν η Ματίνα Παγώνη. Ωστόσο, στην άλλη άκρης της γραμμής δεν ήταν άλλη από την Δέσποινα Βανδή.

«Τι να πω; Τι να πω; Ειλικρινά δεν έχω λόγια! Μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις αυτό, να πάρεις τις Δέκα Εντολές μέσα στον κορονοϊό και να τους αλλάξεις τα φώτα. Είμαι αυτή που έχει πει το αυθεντικό τραγουδάκι που μόλις διέλυσες», είπε η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Οι δυο τους, μένει τώρα να συναντηθούν στην εκπομπή…

Η Δέσποινα του τηλεφώνησε από το Ρέθυμνο όπου βρίσκεται για το My Greece. «Κάνουμε τεστ σε όλους σε κάθε δραστηριότητα και μετά ξεκινάμε. Δεν αισθάνομαι έντονα την καραντίνα με την εκπομπή. Την αγαπώ την εκπομπή. Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια τρέλα. Δεν ξέρω που να πρωτοκοιτάξω. Φωνάζουν από την Panik για άλλα πράγματα, ο Νίκος Κοκλώνης για άλλα…».

Share.