Η Δέσποινα Βανδή σε μια χριστουγεννιάτικη «Νύχτα Στον Ρυθμό»

0

Η Ράνια Κωστάκη υποδέχεται τη Δέσποινα Βανδή σε μια εορταστική νύχτα γεμάτη μουσική.

Η Δέσποινα Βανδή έρχεται αποκλειστικά στον Ρυθμό 94.9 και στην τελευταία «Νύχτα Στον Ρυθμό» για το 2020.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:30 η Δέσποινα Bανδή θα έρθει για να μας μαγέψει σε μια νύχτα εορταστική, γεμάτη μουσική, συζητήσεις και πολύ ανεβασμένη διάθεση.

Η Ράνια Κωστάκη θα υποδεχθεί τη μοναδική ερμηνεύτρια με τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη δισκογραφική επιτυχία στην Ελλάδα, τα «Χριστούγεννα», σε ένα live show, αποκλειστικά στο επίσημο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube.

Η Δέσποινα Βανδή θα ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία από την προσωπική της δισκογραφία, την τελευταία της επιτυχία «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή».

Επίσης θα ερμηνεύσει τραγούδια – έκπληξη από αγαπημένους της καλλιτέχνες, διασκευασμένα αποκλειστικά για την πιο χριστουγεννιάτικη «Νύχτα» της χρονιάς.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, γνωστή για τις μαγειρικές της ικανότητες θα υποβληθεί σε μία δοκιμασία έκπληξη από τη Ράνια Κωστάκη, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η Δέσποινα Βανδή σας περιμένει online αλλά και στο ραδιόφωνο του Ρυθμού 94.9 για να ζήσουμε παρέα στιγμές που, λόγω της πανδημίας, έχουν λείψει σε όλους πολύ, με μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη νύχτα.

Share.