Η Ελένη Φουρέιρα επεκτείνεται εκτός των ελληνικών συνόρων!

0

Ένα ερωτικό τραγούδι και μία συνεργασία που βγαίνει εκτός των ελληνικών συνόρων συστήνει η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα ανοίγει «φτερά» με μία διεθνή συνάντηση.

Η εκρηκτική Queen F., με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, συνεργάζεται με τον Βρετανό (κυπριακής καταγωγής) A.M. SNiPER σε ένα άκρως ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Send For Me» που έχει γίνει ήδη επιτυχία και συμμετέχει και ο Afro B.
Κάνοντας την πρεμιέρα του στο «BBC Radio», το μεγαλύτερο ραδιοφωνικό δίκτυο στον κόσμο, το τραγούδι έχει ήδη κερδίσει τη θέση του στα charts πέντε χωρών: Της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ιρλανδίας, της Ελβετίας και της Τσεχίας, ανάμεσα στα Top 50 του Spotify.

Κατά τις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του, το «Send For Me», με την Ελένη Φουρέιρα να συμμετέχει, έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής τα 200.000 streams!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού το πρώτο αυτό κομμάτι του ράπερ που συνδυάζει ένα νέο, φρέσκο ήχο, ξεφεύγοντας από τον underground ήχο στον οποίο μας έχει συνηθίσει, έχει μπει και στο Top 30 του «Urban Club Chart» του βρετανικού «MusicWeek», από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης διανύει παράλληλα και την περίοδο περιοδείας του, ενώ στις 5 και 6 Αυγούστου ο A.M. SNiPER θα εμφανιστεί και στο Living Color Music & Arts Festival στην Αγία Νάπα, ανάμεσα στους Nervo, Nicky Romero, Dimitri Vegas Like Mike, Bass Jackers, Quintino, Angemi και άλλους. Μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε!

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Panik Records.

Ακούστε το στο Spotify:

Share.