Η Ελευθερία Ελευθερίου συνεργάζεται με διάσημο Αιγύπτιο τραγουδιστή

0

Δύο λαοί της Μεσογείου έρχονται κοντά χάρη σε μία συνεργασία από την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αιγύπτιο Tamer Ashour.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ενώνει δυνάμεις και φωνές με ένα διάσημο τραγουδιστή της Αιγύπτου.

Ο Tamer Ashour ξεκίνησε την καριέρα του το 2004, σε ηλικία 20 ετών και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και πάνω από 17 singles.
Από την αρχή, η φήμη του εξαπλώθηκε γρήγορα και έγινε ένας από τους πιοελπιδοφόρους ανερχόμενους τραγουδιστές εκείνη την εποχή στη «χώρα του Νείλου», καθώς και ένα από τα μεγάλα αστέρια με λαμπρό μέλλον στον κόσμο του τραγουδιού.

Αυτό έκανε τις δισκογραφικές εταιρείες να ανταγωνίζονται για να αποσπάσουν την υπογραφή του ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό της.

Ο τελευταίος δίσκος που κυκλοφόρησε ο Tamer Ashour, το «Leya Nazra» το 2011, έφτασε στην κορυφή των πωλήσεων της αγοράς και στην πρώτη θέση των υψηλότερων λήψεων στο διαδίκτυο, καθώς και του υψηλότερου ποσοστού ακρόασης, παρόλο που δεν είχε οπτικοποιηθεί κανένα τραγούδι από το άλμπουμ.

Η Ελευθερία Ελευθερίου συμμαχεί με τον Tamer Ashour χάρη σε ένα σύγχρονο τραγούδι που συνδυάζει δύο γλώσσες, τα αγγλικά και τα αραβικά και έχει τον τίτλο «Eish El Donia».

Τη μουσική υπογράφει ο MKE LDN μαζί με τον Tamer Ashour και την Kerrie Billings και τους στίχους γράφουν ο Alex Nirgianakis με τον Amr Yehia.

Share.