Η επανεκτέλεση του “Ορκίσου” από τους Stereo Soul αποκτά εικόνα

0

Έναν απρόσμενο επισκέπτη έχουν οι Stereo Soul στο video clip για τη δική τους επανεκτέλεση στο «Ορκίσου».

Οι Stereo Soul «ντύνουν» με εικόνα το καινούριο τραγούδι τους.

Μετά τo «The X Factor», όπου έλαβαν μέρος το 2016 και έφτασαν στο μεγάλο τελικό για να κατακτήσουν την τρίτη θέση, επιλέχθηκαν από την απόλυτη ντίβα Lara Fabian για να τραγουδήσουν στη συναυλία της στην Αθήνα.

Επιπλέον, έφτασαν μια ανάσα από την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision κι έστησαν πραγματικά «Live Parties», όπου κι αν εμφανίστηκαν.
Το πρώτο τους single ήταν «Οι Φόβοι Του Πρίγκιπα», μία διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού των Onirama με τη συμμετοχή του μέντορά τους στο «The X Factor» και frontman της μπάντας, του Θοδωρή Μαραντίνη.

Οι Stereo Soul, ο Παναγιώτης και ο Bradley, επέστρεψαν στο ίδιο κλίμα. Με καλοκαιρινή διάθεση ξεσήκωσαν και να ταξίδεψαν στη δεκαετία του ’90 χάρη στην επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας «Ορκίσου» που πρώτη έχει τραγουδήσει η Αλέξια, σε μουσική του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και στίχους του Γιώργου Μίτσιγκα.

Το video clip του τραγουδιού είναι ένα καλοκαιρινό beach party, όπως αυτά που ξέρουν να στήνουν οι Stereo Soul κάθε φορά. Απρόσμενη έκπληξη είναι η εμφάνιση του ίδιου του συνθέτη του τραγουδιού, του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου.

Το «Ορκίσου» περιλαμβάνεται επίσης στη συλλογή «Θάλασσα 2017» που διατίθεται σε όλα τα δισκοπωλεία.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Share.