Η επανεκτέλεση του “Το κάτι” της Καίτης Γαρμπή από την Ελένη Φουρέιρα που μας ξεσηκώνει!

0

Αυτό «Το Κάτι» που ξεχωρίζει έχει η Ελένη Φουρέιρα και το αποδεικνύει με μία ανατρεπτική επανεκτέλεση της γνωστής επιτυχίας.

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει την έκπληξη με την επανεκτέλεση μίας πασίγνωστης επιτυχίας από τα 00‘s με τη σφραγίδα του δημιουργού των μεγάλων επιτυχιών, του Φοίβου.

Η pop queen της ελληνικής δισκογραφίας ανέβηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2017 με μία απρόσμενη επιλογή, επαναφέροντας μετά από 17 χρόνια στη μουσική επικαιρότητα «Το Κάτι».

«Το Κάτι», ένα τραγούδι με το χαρακτηριστικό αποτύπωμα του Φοίβου στη μουσική και τους στίχους, τραγούδησε η Καίτη Γαρμπή στην ομότιτλη δισκογραφική δουλειά της το 2000 και χωρίς αμφιβολία άφησε έντονο το σημάδι του σε εκείνα τα χρόνια, αφού ήταν ιδιαίτερα ανατρεπτικό για την εποχή.
Η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε για πρώτη φορά τη δική της εκτέλεση στο τραγούδι στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις με την αλλαγμένη εμφάνισή της που απέδειξε για άλλη μία φορά ότι έχει αυτό… «Το Κατι».

Τους στίχους στην ελληνική… πραγματικότητα του 2017 προσάρμοσε ο AXE.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Share.