Η Λένα Ζευγαρά επιστρέφει στο «Tokyo Theater Athens»

0

Η ερμηνεύτρια – φαινόμενο επιστρέφει στο πιο hot spot της Αθήνας.

Η Λένα Ζευγαρά, η ερμηνεύτρια – φαινόμενο, επιστρέφει στο πλήρως ανακαινισμένο «Tokyo Theater Athens» και δίνει τον παλμό της στις νύχτες της Αθήνας από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου.

Με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες της, που όλες έχουν αγαπηθεί από το κοινό, είναι viral στα social media, μετρούν εκατομμύρια YouTube views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay, τις δυνατές ερμηνείες της και το μοναδικό πάθος της, η Λένα Ζευγαρά θα φέρει για ακόμα μία φορά τα πάνω – κάτω στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Οι εμφανίσεις της Λένας Ζευγαρά στο «Tokyo Theater Athens» έχουν γίνει συνοδοιπόρος της επιτυχίας της.

Κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα στην αθηναϊκή διασκέδαση και να διαμορφώσουν εκ νέου τον νυχτερινό χάρτη με πρωταγωνίστρια την ίδια τη Λένα Ζευγαρά.

Το κοινό θα γίνει ξανά ένα με τη φωνή της, κάνοντας συγκλονιστικά «ντουέτα» μαζί της, σε επιτυχίες όπως τα «Όνειρα», «Σήμερα Και Αύριο», «Έλα Έλα», «Ζημιά», «Αμαρτίες», «Έχασα Τη Γη», «Πού Ξαπλώνεις, Πού Κοιμάσαι».

Από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Λένα Ζευγαρά και ο ανανεωμένος και εντυπωσιακός χώρος του «Tokyo Athens Theater» γίνονται, για ακόμα μία φορά, ο απόλυτος live party προορισμός, κάνοντας τις νύχτες μας ξεχωριστές.

Μαζί της οι καλύτεροι DJs της πόλης και πολλά ανατρεπτικά dance shows.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.