Η Μάγδα Βαρούχα τραγουδά για «Το Βιολί Της Αμαρτίας»

0

Μια άκρως συγκινητική μελωδία με την υπέροχη ερμηνεία της Μάγδας Βαρούχα.

 

Η Μάγδα Βαρούχα ερμηνεύει το τραγούδι «Το Βιολί Της Αμαρτίας» για την «Τριλογία Ψυχής».

Ο πολυαναμενόμενος δίσκος «Τριλογία Ψυχής» είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Μαρίας Χατζηαυξέντη και του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment ψηφιακά σε όλες τα ψηφιακά καταστήματα και στις υπηρεσίες streaming services, αλλά και σε φυσικό προϊόν ως CD.

Όλα τα έσοδα από το έργο αυτό θα εκχωρούνται στον σύνδεσμο, ως πνευματική αφιέρωση στη μνήμη της αδελφής της εμπνεύστριας και δημιουργού αυτού του έργου, Κυριακής Χατζηαυξέντη, η οποία εγκατέλειψε πρόωρα τα εγκόσμια.

Στο εγχείρημα αυτό πολύτιμος σύμβουλος της Μαρίας Χατζηαυξέντη στάθηκε με την εμπειρία και την καθοδήγησή του ο διευθυντής της Walnut Entertainment, Μίλτος Καρατζάς.

Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου συνοδεύεται από το single «Το Βιολί Της Αμαρτίας».

Μια άκρως συγκινητική μελωδία που συγκλονίζει τον ακροατή από τις πρώτες κιόλας νότες, και την υπέροχη ερμηνεία της Μάγδας Βαρούχα με τη χαρακτηριστική βελούδινη φωνή της.

Το τραγούδι «Το Βιολί Της Αμαρτίας» σε μουσική, ενορχήστρωση και ερμηνεία της Μάγδας Βαρούχα, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το στίχο της Μαρίας Χατζηαυξέντη.

 

 

Share.