Η Νεφέλη Φασούλη και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου ταξιδεύουν στην «Ατλαντίδα»

0

Η Νεφέλη Φασούλη και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου απελευθερώνουν την «Ατλαντίδα» που κρύβεται μέσα μας.

Μια έκρηξη συναισθημάτων, ορατή από σήμερα με γυμνό μάτι, στις ψηφιακές πλατφόρμες της Heaven Kids, εκτοξεύει χαμένα όνειρα και κρυμμένες ελπίδες χιλιόμετρα ψηλά, στον «έξω κόσμο».

Συντονιστείτε και απολαύστε το νέο τραγούδι «Ατλαντίδα (Για Την Αγάπη)», από το άλμπουμ «Από τον Βυθό στον Ουρανό» της Παιδικής Χορωδίας Σπύρου Λάμπρου, που ερμηνεύει υπέροχα η Νεφέλη Φασούλη μαζί με τα παιδιά της χορωδίας, σε μουσική Μιχάλη Καλογεράκη, στίχους Νέλλης Μπρέστα και ενορχήστρωση Σταύρου Καρτάκη.

Η μουσική του εμπνευσμένου Μιχάλη Καλογεράκη απελευθερώνει την «Ατλαντίδα» που κρύβεται μέσα μας, αυτήν που επινόησαν ευρηματικά τα λόγια της Νέλλης Μπρέστα, ενώ η ενορχήστρωση του Σταύρου Καρτάκη δίνει πρωτότυπες μουσικές απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από την επίλυση του μυστηρίου των απωλειών του εσωτερικού μας κόσμου.

Το τραγούδι αναπνέει μέσα στο καθηλωτικό animation video clip του διεθνούς εμπειρίας σκηνοθέτη Οδυσσέα Λάππα και των καταξιωμένων δημιουργών ανιματέρ Δημήτρη Βιτάλη και μοντέρ Δημοσθένη Ράπτη.

Πρόκειται για ένα τραγούδι με φιλανθρωπικό σκοπό, την παραγωγή του οποίου εκτέλεσε η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μια Πολιτεία για τα Παιδιά» υπό τη διεύθυνση της Νέλλης Μπρέστα και την επιμέλεια των Κώστα Καραμάνη και Γεώργιου Παρατσόκη.

Η σύλληψη και η υλοποίηση της ιδέας του άλμπουμ «Από τoν Βυθό στον Ουρανό»,  που αναφέρεται στις ανθρώπινες αξίες με άλλη ματιά, ανήκει στη Νέλλη Μπρέστα.

Σκοπός της «Ατλαντίδας», του τραγουδιού της αξίας της Αγάπης, είναι η υποστήριξη των δράσεων του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Nεφρικές Aσθένειες «ΕΛΠΙΔΑ».

Το άλμπουμ «Από τoν Βυθό στον Ουρανό» και το τραγούδι «Ατλαντίδα» κυκλοφορούν από την Heaven Kids.

Share.