Η Πάολα έρχεται στο «Σπίτι Με Το Mega»

0

Η Πάολα έχει ετοιμάσει μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες, ανατρεπτικές ερμηνείες και συνεργασίες.

Το «Σπίτι Με Το Mega» υποδέχεται το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 21:00 την Πάολα.

Η Πάoλα, η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, με το πάθος και τον δυναμισμό της, μας χαρίζει μία μοναδική βραδιά γεμάτη αυθεντικές επιτυχίες που έχει αγαπήσει το κοινό.

Εκρηκτική όπως πάντα, ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας καθηλώνει με τις ερμηνείες της σε παλιά και νέα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί.

Τα προσωπικά hits όπως ο «Θυμός» και το ολοκαίνουργιο «Αμετανόητη» δένουν με ένα αφιέρωμα σε αγαπημένες μελωδίες και λαϊκές επιτυχίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο.

Μαζί με την Πάολα ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, με το πηγαίο ταλέντο και τη μακρά του πορεία στο λαϊκό στερέωμα και η Χριστίνα Μαραγκόζη με τις κλασικές ερμηνείες της.

Συμμετέχουν επίσης οι σπουδαίοι Στάθης Νικολαΐδης και Μανώλης Κονταρός, οι οποίοι ενώνουν τις φωνές τους με την Πάολα σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στον Πόντο και την Κρήτη, για να χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές με απόλυτο σεβασμό στη μουσική παράδοση.

Μία βραδιά γεμάτη επιτυχίες, ανατρεπτικές ερμηνείες και συνεργασίες σε τραγούδια που θα μας συγκινήσουν και θα μας διασκεδάσουν, όπως πάντα στο «Σπίτι Με Το Mega».

Share.