Η Σαλίνα Γαβαλά τραγουδά για τις «Μάγισσες»

0

«Τώρα που μάγισσες σε έχουνε δεμένο κι ούτε ένα βλέμμα να μου ρίξεις δε μπορείς…»

Η Σαλίνα Γαβαλά παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μάγισσες», σε δικούς της στίχους και μουσική.

Οι «Μάγισσες» είναι προάγγελος του ολοκληρωμένου άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.

Ένα τραγούδι, που γράφτηκε στην περίοδο της πρώτης καραντίνας τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020, όταν είχαν κλείσει για πρώτη φορά «οι δρόμοι και οι ζωές», όπως αναφέρει η τραγουδοποιός.

Οι «Μάγισσες» δεν είναι απαραίτητα γυναίκες, είναι οτιδήποτε μας απομακρύνει από το κέντρο μας και μας κάνει να μη βλέπουμε καθαρά. Είναι οποιαδήποτε κατάσταση, που σαν τρίτος διαταράσσει τη σχέση μεταξύ δυο ανθρώπων ή ακόμα και τη σχέση με τον εαυτό μας και την ισορροπία μας.

Μπορεί να είναι αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, όπως η κατάθλιψη ή ακόμα και οι ουσίες που λόγω καραντίνας και εγκλεισμού είχαν αυξηθεί δραματικά τον τελευταίο καιρό.

Παρόλο που είναι ένα μελαγχολικό τραγούδι κουβαλάει ένα θετικό μήνυμα από τη Σαλίνα Γαβαλά, ότι σε οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση είναι κρίμα να αφήνουμε την οργή να κερδίσει και να σβήσει τα θετικά στοιχεία που υπάρχουν.

Ακόμα και αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε ας επαναπροσδιορίσουμε το τι είναι σημαντικό στη ζωή μας. Χωρίς οργή και φόβο και άλλα κεραυνοβόλα αισθήματα. Ας δώσουμε μια ώριμη ευκαιρία στη στοργή και όχι στην οργή.

Η ενορχήστρωση είναι του Ματί Παλαιολόγου, ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Γιώργος Ντινάκος στις κιθάρες, Κώστας Πατσιώτης στο κοντραμπάσο, Ματί Παλαιολόγος στο πιάνο και στο ακορντεόν, Δημήτρης Χωριανόπουλος στα κρουστά, Ειρήνη Αναστασίου στο τσέλο και Αριέτα Σαϊτά στο βιολί.

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Δημήτρη Χωριανόπουλο (Minus 2 productions), ο οποίος επιμελήθηκε και την παραγωγή.

Share.