Η Billie Eilish παίζει ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι εμπιστοσύνης στο αυτοβιογραφικό single «NDA»

0

Την εύθραυστη φύση της εμπιστοσύνης απεικονίζει η Billie Eilish στο «NDA».

Η Billie Eilish προσθέτει ένα αυτοβιογραφικό τραγούδι στο παζλ του επερχόμενου άλμπουμ της.

Το «NDA» (Non Disclosure Agreement – Συμφωνία Εμπιστευτικότητας) είναι ο επόμενος προπομπός του νέου άλμπουμ «Happier Than Ever» της Billie Eilish που θα κυκλοφορήσει από τις Darkroom / Interscope Records / Universal Music στις 30 Ιουλίου.

Το τραγούδι περιγράφει τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει η Billie Eilish με τη φήμη, όπως οι στιγμές που δεν απέφευγε να βγει από το σπίτι, οι μανιακοί θαυμαστές που εμφανίζονται μπροστά στο σπίτι της

Κατά μήκος του «NDA» η Billie Eilish αποκαλύπτει επίσης ότι παρότρυνε κάποτε ένα «όμορφο αγόρι» να υπογράψει μία συμφωνία εμπιστευτικότητας ώστε να μην διαρρεύσουν τα μυστικά της, ιδίως το μυστικό σπίτι που αγόρασε όταν ήταν 17 ετών.

Το τραγούδι δείχνει την επιθυμία της Billie Eilish να ακολουθήσει ένα νέο επάγγελμα, μακριά από όλα τα μειονεκτήματα της φήμης.

Το «NDA» περιέχει επίσης αναφορές σε προηγούμενα τραγούδια της pop star όπως τα «Getting Older», «I Didn’t Change my Number» και «My Future».

Στο music video, το οποίο σκηνοθέτησε η ίδια και γυρίστηκε σε μία μόνο λήψη, η Billie Eilish περπατά μόνη της τη νύχτα σε έναν έρημο δρόμο, καθώς περιγράφει την πίεση να διατηρήσει τις σχέσεις της ιδιωτικές ενώ βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας.

Στη συνέχεια αυτοκίνητα τρέχουν δίπλα της μέσα στο σκοτάδι της νύχτας. Όπως και στο τραγούδι, η εμπιστοσύνη μεταξύ της τραγουδίστριας και των οδηγών κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, μία επισφαλής κατάσταση που αντικατοπτρίζει τις ριψοκίνδυνες σχέσεις στις οποίες αναφέρεται η Billie Eilish στους στίχους του «NDA».

Η Billie Eilish έχει γράψει το «NDA» μαζί με τον αδερφό της και σταθερό συνοδοιπόρο της σε κάθε μουσικό βήμα της FINNEAS, ο οποίος έχει επιμεληθεί και την παραγωγή του τραγουδιού.

Το «NDA» θα συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Happier Than Ever» μαζί τα τραγούδια «My Future», «Therefore I Am», «Your Power» και «Lost Cause» που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Share.