Η Halsey γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι – Οι τρυφερές φωτογραφίες

0

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Halsey καθώς κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Η Halsey έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η 26χρονη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, ο σεναριογράφος Alev Aydin, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί την Τετάρτη 14 Ιουλίου.

«Ευγνωμοσύνη. Για την πιο “σπάνια” και εκστατική γέννηση. Έχοντας υποστηριχθεί από αγάπη», έγραψε η Halsey στο Instagram τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Ταυτόχρονα δημοσίευσε τις πρώτες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της, που πήρε το όνομα Ender Ridley Aydin. Στην πρώτη φωτογραφία η τραγουδίστρια κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της το μωρό στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία η Halsey θηλάζει τον Ender.

Η Halsey, η οποία αποκάλυψε ότι περίμενε το πρώτο της παιδί στα τέλη Ιανουαρίου, μιλάει ανοιχτά όλα αυτά τα χρόνια για τις εμπειρίες της με τη μητρότητα για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί.

Το 2016 ανέφερε στο «Rolling Stone» ότι το προηγούμενο έτος είχε μείνει έγκυος, λίγο πριν ξεκινήσει την καριέρα της, όμως απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε αμέσως πριν από μία συναυλία της. Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε εκείνο το βράδυ κανονικά την εμφάνισή της.

Εκείνη την εποχή η Halsey εξήγησε: «Ήθελα να γίνω μητέρα περισσότερο από όσο ήθελα να γίνω pop star, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο».

Η 26χρονη τραγουδίστρια έχει μιλήσει επιπλέον για τη μάχη της με την ενδομητρίωση και τις πολλές «τρομακτικές» χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθεί, δηλώντας ότι «προσπάθησε πολύ σκληρά να μείνει έγκυος».

Σε μία άλλη συνέντευξή της στο «Rolling Stone» το 2019, εξομολογήθηκε ότι σκεφτόταν να καταψύξει τα ωάριά της Εκείνο το καλοκαίρι καθώς ανησυχούσε ότι η ενδομητρίωση θα μπορούσε να μειώσει τις πιθανότητες της να μείνει έγκυος. Ωστόσο οι χειρουργικές επεμβάσεις αποδείχθηκαν ένα θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αφού ανακοίνωσε ότι περίμενε το πρώτο της παιδί, η Halsey παραδέχτηκε ότι «η εγκυμοσύνη έχει ισοπεδώσει την αντίληψή της για το φύλο».

Share.