Η Josephine ανανεώνει το «Εγώ» με ένα Cairo Remix

0

Ανατολίτικο άρωμα αποκτά το «Εγώ» της Josephine.

Η Josephine μας παρασύρει για ακόμα μία φορά στο ρυθμό της, παρουσιάζοντας την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία «Εγώ» σε ένα Cairo Remix.

Το «Εγώ», σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο συνεχίζοντας το προσωπικό σερί των hits από την εκρηκτική Jοsephine.

Το τραγούδι έγινε αμέσως viral και ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο YouTube ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο views σε λίγες ώρες, ενώ πλέον μετρά πάνω από 6,2 εκατομμύρια views.

Παράλληλα, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και στο airplay, φιγουράροντας στο Top 10 του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI, όπως αποτυπώνεται από την MediaInspector.

Τώρα, η Josephine παρουσιάζει το «Εγώ Cairo Remix».

Είναι ένα remix που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και συνδυάζει τα εκρηκτικά στοιχεία του «Εγώ» με ανατολίτικους ρυθμούς, ξεσηκώνοντας ακόμα περισσότερο.

Τόσο το «Εγώ Cairo Remix» όσο και η πρωτότυπη εκδοχή του single κυκλοφορούν στα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

Παράλληλα η Josephine συμμετέχει στο νέο κύκλο του show «Just The 2 Of Us», έχοντας παρτενέρ στις εμφανίσεις της τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Share.