Η Lisa των BLACKPINK κυκλοφορεί το single album «Lalisa»

0

Δύο νέα τραγούδια περιέχει το πρώτο single album της Lisa.

Η Lisa είναι το επόμενο μέλος των BLACKPINK που κάνει το πρώτο σόλο βήμα της στη δισκογραφία και κυκλοφορεί το νέο single album «Lalisa».

Το single album περιέχει δύο ολοκαίνουργια τραγούδια, το ομότιτλο «Lalisa» και το «Money», μαζί με τις ορχηστρικές εκδοχές τους.

Το «Lalisa» είναι ένα hip-hop κομμάτι με ένα έντονα πνευστά και δυναμικό ρυθμό που υπογράφουν στη μουσική οι τακτικοί συνεργάτες των BLACKPINK, 24, Bekuh BOOM και Teddy και στους στίχους οι Teddy και Bekuh BOOM.

Καθώς ο τίτλος του αναφέρεται στο ολοκληρωμένο όνομα της Lisa, το «Lalisa» εκφράζει τη δύναμη ενός ονόματος.

Η Lisa πραγματοποίησε μια διαδικτυακή συνέντευξη τύπου πριν την κυκλοφορία του «Lalisa» και εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συνειδητοποιήσει ότι επιτέλους κάνει το σόλο ντεμπούτο της.

«Αισθάνομαι συνέχεια νευρικότητα και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ακόμα και όταν έκανα εξάσκηση στη χορογραφία, δεν ήμουν σίγουρη αν όντως συνέβαινε, αλλά όταν γύρισα το μουσικό βίντεο, άρχισε επιτέλους να φαίνεται αληθινό», δήλωσε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να δείξω την πρώτη μου σόλο εμφάνιση και ελπίζω ότι οι BLINKs (οι θαυμαστές των BLACKPINK) θα το δουν με καλό μάτι», συνέχισε. «Επειδή αυτό είναι το πρώτο μου σόλο άλμπουμ, αλλά και επειδή ο τίτλος του άλμπουμ είναι το όνομά μου, “Lalisa”, έχει μεγάλη σημασία για μένα. Ευχαριστώ πολύ τους BLINKs που περίμεναν το σόλο ντεμπούτο μου για πολύ καιρό. Δούλεψα σκληρά για να προετοιμαστώ», συνέχισε.

Όσο για το λόγο που επέλεξε να ονομάσει το άλμπουμ της «Lalisa», η Lisa εξήγησε: «Ήθελα να δείξω την πιο ωραία πλευρά του εαυτού μου. Ήθελα να δείξω τον εαυτό μου, τη Lalisa, όπως ακριβώς είμαι, γι’ αυτό και κατέληξα σε αυτόν τον τίτλο».

Το ομότιτλο τραγούδι του single album «Lalisa» είναι «ένα τραγούδι που μπορεί πραγματικά να δείξει τη δύναμη του ονόματός μου και την αυτοπεποίθησή μου», ανέφερε η Lisa.

«Ελπίζω ότι ο κόσμος θα ακούσει το τραγούδι και θα σκεφτεί: “Ουάου, αυτό είναι. Αυτό είναι κάτι που μόνο η Lisa μπορεί να κάνει”. Η χορογραφία είναι επίσης εύκολη, οπότε ελπίζω ότι θα διασκεδάσετε χορεύοντάς το», πρόσθεσε.

Η Lisa, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ταϊλάνδη, πριν εγκατασταθεί στη Νότια Κορέα το 2011 σε ηλικία 14 ετών για να κυνηγήσει το όνειρό της, έχει συμπεριλάβει τόσο στο «Lalisa» όσο και στο music video του στοιχεία από την καταγωγή της.

«Ήθελα το “Lalisa” να έχει μια ταϊλανδέζικη αίσθηση. Το σκηνικό και τα ρούχα αποτυπώνουν επίσης καλά αυτή την ταϊλανδέζικη ατμόσφαιρα. Αφού είπα ότι ήθελα να ενσωματώσω μια ταϊλανδέζικη ατμόσφαιρα, ο Teddy ενορχήστρωσε το τραγούδι σε ταϊλανδέζικο ύφος και συγκινήθηκα πολύ. Μου άρεσε πραγματικά το αποτέλεσμα. Φορούσα επίσης ταϊλανδέζικα ρούχα στο μουσικό βίντεο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα βγήκε πολύ όμορφο», εξήγησε.

Ενδεικτικό της ανυπομονησίας του κοινού για το single album «Lalisa», το οποίο κυκλοφορεί από την YG Entertainment και την Interscope Records / Universal Music, είναι το γεγονός ότι μέσα σε τέσσερις μόλις ημέρες καταγράφηκαν πάνω από 700.000 προπαραγελλίες για το πρώτο προσωπικό δισκογραφικό εγχείρημα του ειδώλου της K-pop.

Ακούστε το single album «Lalisa»:

Share.