Η Marseaux αποκαλύπτει «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος»

0

«Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος» ξετυλίγει την ιστορία ενός περίπλοκου έρωτα που έφτασε στο τέλος του.

Η Marseaux παρουσιάζει ακόμα ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι της μέσα από το τρίτο προσωπικό άλμπουμ της, «Chica».

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του hit single «Βότκα Βύσσινο», το οποίο βρέθηκε στις υψηλότερες θέσεις στα trends του YouTube και του Spotify, η Marseaux παρουσιάζει το single «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος».

Η ανερχόμενη pop star ενώνει τις δυνάμεις της με τους DPans & GEO RVSD στο νοσταλγικό «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος», το οποίο περιγράφει την ιστορία ενός περίπλοκου έρωτα που έφτασε στο τέλος του.

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η Marseaux συνεργάζεται με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες, καθώς πριν από δύο χρόνια συναντήθηκαν μουσικά και στο «Τέλεια Ατελείς», ένα από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια του WNCfam.

Το single «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος» είναι διαθέσιμο μαζί με εντυπωσιακό music video σε σκηνοθεσία του πολυμήχανου Solmeister το οποίο βρίσκεται ήδη στα trending videos του YouTube στην Ελλάδα.

Ο Solmeister υπογράφει επίσης τη μουσική παραγωγή και τη σύνθεση του τραγουδιού, καθώς και τους στίχους μαζί με τον dPans και τον Geo RVSD.

Το single «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Marseaux  με τίτλο «Chica», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company στις 25 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.