Η P!nk θα κυκλοφορήσει το live album «All I Know So Far: SetList»

0

Ένα live album θα κυκλοφορήσει η P!nk παράλληλα με την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της.

Η P!nk θα κυκλοφορήσει το νέο live album «All I Know So Far: SetList», το οποίο ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της άκρως επιτυχημένης περιοδείας της «Beautiful Trauma World Tour» το 2019.

Το «All I Know So Far: SetList» θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music στις 21 Μαΐου και θα περιέχει ζωντανές ηχογραφήσεις νεότερων και παλαιότερων τραγουδιών της P!nk, την πολυσυζητημένη ομιλία που έδωσε όταν παρέλαβε το περίφημο «Video Vanguard Award» στα MTV VMA του 2017, καθώς και το πρόσφατο ντουέτο της με την κόρη της Willow στο τραγούδι «Cover Me In Sunshine».

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει ακόμη ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «All I Know So Far», το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 7 Μαΐου.

Η P!nk έχει γράψει το τραγούδι μαζί με τους βραβευμένους με Όσκαρ, Grammy, Tony και Χρυσή Σφαίρα τραγουδοποιούς Benj Pasek και Justin Paul, ενώ την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο καταξιωμένος Gerg Kurstin.

P!nk - Rag‘n’Bone Man

Το «All I Know So Far: SetList» θα αποτελέσει συνοδευτική κυκλοφορία του επερχόμενου ντοκιμαντέρ «All I Know So Far» της P!nk που θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video επίσης στις 21 Μαΐου.

Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία του Michael Gracey («The Greatest Showman»), ακολουθεί την τραγουδίστρια στο ιστορικό «Beautiful Trauma World Tour» που έριξε αυλαία ως η δεύτερη πιο επικερδής περιοδεία από γυναίκα καλλιτέχνιδα όλων των εποχών.

Το κοινό θα παρακολουθήσει την P!nk καθώς προσπαθεί να βρει την ισορροπία στους ρόλους της μητέρας, της συζύγου, του αφεντικού και της performer. Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει πλάνα από την περιοδεία, παρασκηνιακές συνεντεύξεις και προσωπικό υλικό.

Εκτός από το άλμπουμ και το ντοκιμαντέρ, η P!nk θα κυκλοφορήσει επιπλέον το λεύκωμα «All I Know So Far Limited Edition Zine Set».

Το περιοδικό θα περιέχει 80 σελίδες με αδημοσίευτες φωτογραφίες από την περιοδεία «Beautiful Trauma World Tour», τις οποίες τράβηξε ο βραβευμένος φωτογράφος Andrew Macpherson και θα συνοδεύεται από το CD του live album.

Το tracklist του «All I Know So Far: SetList»

1. Just Like A Pill (Live)
2. Who Knew (Live)
3. Funhouse/Just A Girl (Live)
4. River (Live)
5. Just Give Me A Reason feat. Nate Ruess (Live)
6. Time After Time (Live)
7. Walk Me Home (Live)
8. I Am Here (Live)
9. Fuckin’ Perfect (Live)
10. MTV Video Vanguard Award Speech
11. Cash Cash Remix intro/What About Us (Live)
12. Cover Me In Sunshine
13. All I Know So Far
14. Bohemian Rhapsody (Live)
15. We Are The Champions (Live)
16. So What (Live)

Share.