Η Shakira δαμάζει τα κύματα στο video του νέου single «Don’t Wait Up»

0

Το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι της Shakira μετά από χρόνια.

Η Shakira κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «Don’t Wait Up».

Πρόκειται για ένα απελευθερωτικό EDM τραγούδι που ξεκινά με μία απαλή μελωδία, διαθέτοντας κατά κύριο λόγο την εντυπωσιακή και χαρακτηριστική χροιά της φωνής της Shakira και γρήγορα ανεβάζει ρυθμό για να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο bop.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι το νέο τραγούδι μου “Don’t Wait Up” με όλους. Την ημέρα που καταλήξαμε στο αυτό το τραγούδι στο στούντιο, ήξερα ότι θα ήταν τέλειο για το καλοκαίρι και για εκείνες τις νύχτες όπου απλά δεν θέλεις να σκέφτεσαι το αύριο», δήλωσε η Shakira.

Το «Don’t Wait Up» έχουν γράψει οι επιτυχημένοι δημιουργοί Ian Kirkpatrick και Emily Warren, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού επιμελήθηκαν η ίδια η Shakira και ο Ian Kirkpatrick.

Το music video του «Don’t Wait Up» γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Warren Fu στη Τενερίφη της Ισπανίας, ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στις Κανάριες Νήσους με εντυπωσιακά φυσικά τοπία.

Η Shakira πέρασε αρκετές ημέρες στο θέρετρο «Abama Resort Tenerife» όπου γυρίστηκαν μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εικόνες του video.

Το «Don’t Wait Up», το οποίο κυκλοφορεί από τη Sony Music Latin, είναι το πρώτο σόλο τραγούδι της Shakira μετά το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ της «El Dorado» του 2017 και το πρώτο ολοκληρωτικά αγγλόφωνο τραγούδι της μετά από χρόνια.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.