Η Stefania «επιστρέφει» στην Eurovision

0

Η Stefania θα βρεθεί στην ίδια σκηνή με θρύλους από την παλαιότερη και τη νεότερη ιστορία της Eurovision.

Η Stefania, η δεκαοκτάχρονη pop star που κατάφερε να φέρει ξανά τη χώρα μας στο Top 10 της Eurovision μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, θα συμμετάσχει σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ που σχετίζονται με τoν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η νεαρή τραγουδίστρια θα πάρει μέρος στο «Het Grote Songfestival Feest».

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Het Grote Songfestival Feest» το 2019, η δεύτερη έκδοση του μεγάλου φεστιβάλ τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Ziggo Dome» του Άμστερνταμ.

Στη σκηνή του «Ziggo Dome» έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ενώ στη συναυλία – αφιέρωμα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα εμφανιστούν, εκτός από τη Stefania, πάνω από 30 Eurostars.

Μεταξύ τους οι νικητές του διαγωνισμού Sertab Erener, Loreen, Carola, Netta Barzilai, Marija Serifovic, Johnny Loghan.

Η Stefania θα είναι μάλιστα μια από τις ελάχιστες συμμετέχουσες που θα ερμηνεύσει δυο τραγούδια τη συγκεκριμένη βραδιά.

Εκτός από τη μεγάλη επιτυχία «Last Dance», θα παρουσιάσει και πρώτη φορά ζωντανά το «SUPERG!RL», το τραγούδι με το οποίο επρόκειτο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision του 2020, που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Το «Het Grote Songfestival Feest» θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.