Θέμης Κανέλλος: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά την αποχώρηση από το Big Brother

0

Ο Θέμης Κανέλλος ήταν ένας από τους δύο παίκτες που αποχώρισε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Big Brother και έμεινε τελικά έξω από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Λίγο μετά την αποχώρησή του, ο Θέμης Κανέλλος κοινοποίησε κάποια Instagram Stories και ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν δίπλα του, αλλά αποκάλυψε ότι έχει να πει πολλά για το “Big Brother”

«Μετά από τρεισήμισι ολόκληρους μήνες κάνω το πρώτο μου στόρι. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γεμάτος από αυτό το ταξίδι που λέγεται Big Brother. Και απλά χρειάζομαι ξεκούραση. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα και στην εκπομπή της Μαλέσκου, το “love it”, αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube θα κάνω βίντεο σύντομα και θα πούμε πολλά. Οπότε συντονιστείτε. Να ξέρετε είμαι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πέρασα ακριβώς το μήνυμα που ήθελα μέσα από το Big Brother. Το να αγαπάς τον εαυτό σου, το να είσαι ο εαυτός σου, το να υποστηρίζεις την διαφορετικότητά σου. Δεν ντράπηκα ποτέ για αυτό που είμαι, δεν θα ντραπώ ποτέ, γιατί δεν είμαι ούτε εξωγήινος, ούτε κάτι περίεργο, απλά είμαι ο Θέμης και έτυχε να μου αρέσει το μακιγιάζ. Χαίρομαι για όλη την στήριξη. Εδώ κάθομαι και κάνω κάποιες συζητήσεις  με 1-2, γιατί είμαστε και covid προφανώς. Απλά δεν μένω με τους γονείς μου, έπρεπε να μείνω σε κάποιους φίλους μέχρι να βρω σπίτι. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο θέμα, αλλά εντάξει, μόλις τώρα βγήκα από το σπίτι του Big Brother… Αυτό σας αφήνω…», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.

Δείτε  την πρώτη ανάρτηση του Θέμη μετά την αποχώρηση από το Big Brother”:

 

Share.