Θα δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor 2;

0

Τι απαντάει η ίδια;

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μία από τις πιο εκρηκτικές και σέξι παρουσίες στην ελληνική showbiz και τους τελευταίους μήνες το όνομά της ακούστηκε έντονα για ενδεχόμενη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του “Survivor”.

Η νεαρή τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της σε κυπριακό, εβδομαδιαίο περιοδικό, απάντησε λέγοντας: “Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ούτε με τον ΣΚΑΙ. Θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορών να το κάνω. Δεν ξέρω. Ποτέ δεν λέω “ποτέ” για τίποτε, αλλά θα φανεί στο τέλος. Αλλά και πάλι δεν θα αφήσω μία μελλοντική συνεργασία για να μπω στο Survivor. Αν έρθουν όμως οι συγκυρίες έτσι, θα το δω θετικά. Αλλά αν θα πήγαινα, θα το έκανα καθαρά για την εμπειρία. Όχι για την προβολή”.
Για το αν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες, ανέφερε: “Νομίζω πως ναι. Πάντα είχα σχέση με τον αθλητισμό και με τα sports. Δεν είμαι αγύμναστη. Και ο οργανισμός μας τα συνηθίζει όλα. Ακόμα και την πείνα. Και στη ζωή μου έχω περάσει περιόδους “πείνας”! Εννοώ όταν έκανα διατροφή και πρόσεχα το σώμα μου. Ζούσα και με λίγο φαγητό τότε. Αυτά τα συνηθίζεις. Από την άλλη, θα δοκίμαζα το διαφορετικό, θα το έβλεπα σαν να κάνω camping”.

Share.