Θύμα Τούρκων χάκερ η Δωροθέα Μερκούρη – Όλα όσα δήλωσε στο “Πρωινό”

0

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” μίλησε σήμερα Δευτέρα η Δωροθέα Μερκούρη.

Η γνωστή ηθοποιός έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς Τούρκοι χάκερς κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στο instagram, το whats app, το email και όλα τα προσωπικά της στοιχεία.

«Είχα τρομάξει. Είχα φοβηθεί πολύ. Ο Δημήτρης (σ.σ. Μοθωναίος) με βοήθησε πολύ και μου είπε θα κάνουμε πλάκα. Το πρόβλημα είναι ότι μου χάκαραν και το whats app και το email μου. Τα πάντα.

Βρήκα τον καλύτερο τεχνικό στην Ελλάδα γιατί ήμουν πολύ τυχερή. Προσευχόμουν και έλεγα “Θεέ μου βοήθησέ με να τελειώσει αυτή η ιστορία γρήγορα”. Αισθανόμουν ότι κάποιος με παρακολουθεί μέσα στο σπίτι μου. Ήταν κανονική επίθεση. Δύο ώρες προσπαθούσα μόνη αλλά μετά σήκωσα τα χέρια ψηλά. Πήρα τηλέφωνο στη διαφημιστική που δουλεύω και μου έστειλαν έναν εξαιρετικό τεχνικό. Μέσα στη νύχτα μου ήρθε ένα email που μου έλεγε ότι θα μπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου στο instagram και να πατήσω ένα οκ. Αυτό ήταν το λάθος μου. Δεν κατάλαβα ότι το email αυτό ήταν από τον χάκερ.

Αυτός είναι ο καινούριος πόλεμος. Δεν μας έφτανε ο κορονοϊός, έχουμε και τον ηλεκτρονικό πόλεμο…», είπε μεταξύ άλλων η Δωροθέα Μαρκούρη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Share.