Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε μέσω Instagram πώς κατάλαβε ότι νόσησε από κορονοϊό

0

Σε δηλώσεις της που δημοσιευτήκαν στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως την περίοδο του 15Αυγουστου νόησε με κορονοϊό.

Η ξανθιά καλλονή, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» είπε χαρακτηριστικά: «Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο».

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ιωάννα Τούνη απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

«Σας είχα πει τα μέσα Αυγούστου πως καθόμουν προληπτικά καραντίνα μαζί με έναν φίλο μου για 15 μέρες στη Θεσσαλονίκη, γιατί είχαμε έρθει σε επαφή με κρούσμα και είχαμε αυτές τις οδηγίες από την πολιτική προστασία. Πριν από λίγες εβδομάδες έκανα τεστ αντισωμάτων, τα αποτελέσματα έδειξαν πως όντως είχα περάσει κόβιντ (ως ασυμπτωματική) και έχω αναπτύξει αντισώματα για τους επόμενους 7-12 μήνες» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Share.