«Κάθε Στιγμή Μετράει»: Ο Γιάννης Πλούταρχος σε ένα τραγούδι με ιδιαίτερο σκοπό

0

Ο Γιάννης Πλούταρχος δανείζει τη φωνή σε έναν ιδιαίτερο σκοπό, αποδεικνύοντας ότι ταλέντο και ήθος πάνε μαζί.

Ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες η ηχογράφηση του soundrack της ταινίας μικρού μήκους «Bone Brothers» για το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Πίστη».

Ερμηνευτής αυτού του τραγουδιού, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γιάννη Πλούταρχο, που ως άνθρωπος πάνω από όλα, δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση για να το ερμηνεύσει.

Δεν είναι τυχαίο που του αποδόθηκε ο τίτλος «το καλύτερο παιδί». Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, με ευαισθησίες για τον συνάνθρωπο του, χωρίς να επιδεικνύει τις φιλανθρωπίες του, αποδεικνύοντας το ταλέντο και το ήθος πάνε μαζί.

Σπάνιο βέβαια, ειδικά στις ημέρες μας, αλλά υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος.

Το τραγούδι ονομάζεται «Κάθε Στιγμή Μετράει» και είναι σε στίχους του Βασίλη Παππά, ενώ την υπέροχη μουσική έγραψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Θάνος Γεωργουλάς, με πολλές επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο που είναι βασικός συνεργάτης του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα, εδώ και πολλά χρόνια. Νεότατος μεν, αλλά με σπουδαίο παρελθόν.

Η ταινία μικρού μήκους «Bone Brothers» του Χρήστου Ανδριόπουλου, θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ώστε να μάθει την προσπάθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Πίστη».

Share.