«Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω»: Η νέα επιτυχία του STAN είναι εδώ και εντυπωσιάζει

0

«Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω», προστάζει στο STAN στο ολοκαίνουριο τραγούδι που θα παρασύρει στο μοναδικό ρυθμό του.

Ο STAN αφήνει το σημάδι του με άλλη μία μεγάλη επιτυχία.

Έπειτα από μία σειρά επιτυχιών που σηματοδότησαν μία ωριμότερη εποχή και διεύρυνε το κοινό του σε όλες τις ηλικίες, ο STAN σταμάτησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο τους δείκτες του ρολογιού για να κάνει πράξη το νέο δίσκο του με τον κρυπτικό τίτλο «11:11».

Το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις μουσικές επιλογές του. Κάθε βήμα του STAN είναι και ένα βήμα μπροστά. Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής – τραγουδοποιός μετρά μόνο επιτυχίες που κυριαρχούν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων και των charts, οι οποίες γίνονται αποδέκτες εκατομμυρίων προβολών η καθεμία.

«Κάνε με για σένα να κλάψω μάταια…»

Το νέο τραγούδι του STAN που διευρύνει το σερί των επιτυχιών τιτλοφορείται «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω» και αναμφίβολα ενθουσιάζει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική και τους στίχους γράφουν από κοινού ο Στράτος Αντιπαριώτης και η Icon Music.

Τα γυρίσματα για το εντυπωσιακό video clip έλαβαν χώρα υπό άκρα μυστικότητα στη γειτονική Βουλγαρία με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Μπενιουδάκη. Μοντέρνα αντίληψη και ανατρεπτικά πλάνα συνθέτουν το σκηνικό σε μία αισθησιακή οπτικοποίηση που ξεχωρίζει για την αισθητική της και θα συζητηθεί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο STAN, που ξέρει πάντα να πρωτοπορεί, επιλέγει το εξωτερικό για την οπτικοποίηση των τραγουδιών του. Το «Τώρα Λείπω» απέκτησε μορφή στη μακρινή Ισλανδία, το «Όταν Αγαπάς» στη Σερβία και το «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει» με το «Χτύπα» γυρίστηκαν ομοίως στη Βουλγαρία.

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music.
«Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω»: Ένα εκρηκτικό τραγούδι για έναν άνδρα που αδυνατεί να αποβάλλει τα συναισθήματα που τρέφει για μία γυναίκα και οδηγείται στην αυτοκαταστροφή.

Συγχρόνως, ο STAN ξεκινά ζωντανές εμφανίσεις μαζί με τον Χρήστο Δάντη στον πιο «dark» προορισμό της Αθήνας, το ανανεωμένο «Camorra».

Share.