«Κάτι Κάνω Λάθος»: Ο Στέλιος Ρόκκος σε νέο ερωτικό τραγούδι

0

Ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια του προτείνει ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο σπουδαίος Στέλιος Ρόκκος, ένας διαχρονικά σύγχρονος καλλιτέχνης που ξέρει όπως κανείς άλλος να μας χαρίζει αξεπέραστα κομμάτια που αγγίζουν την καρδιά μας, μας παρουσιάζει ένα νέο ερωτικό single από τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Το καινούριο άλμπουμ του Στέλιου Ρόκκου φέρει τον τίτλο «Σε Μονοπάτια Ξένα» και περιλαμβάνει συνολικά 14 τραγούδια που μας ταξιδεύουν με τη μαγευτική ερμηνεία του τραγουδιστή – τραγουδοποιού.

Σε αυτό το νέο δίσκο, ο Στέλιος Ρόκκος έχει συνεργαστεί με τη Sunny Μπαλτζή, τη Βίκυ Γεροθόδωρου και τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη στους στίχους, ενώ υπογράφει προσωπικά τις συνθέσεις. Στο ομότιτλο τραγούδι και σε ακόμη ένα, τη μουσική και τους στίχους δίνει ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος.

Μεγάλη έκπληξη στο δίσκο είναι ένα ντουέτο με τη Μελίνα Ασλανίδου σε ένα τραγούδι με την ονομασία «Μια Βουτιά Στο Κενό».

Το επόμενο ραδιοφωνικό single του Στέλιου Ρόκκου είναι το «Κάτι Κάνω Λάθος», μία πλήρως ατμοσφαιρική και ερωτική δημιουργία με την ασυναγώνιστη ερμηνεία του, σε μουσική δική του και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Στέλιος Ρόκκος ξεκινάει περιορισμένες εμφανίσεις μαζί με την Πάολα στη Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο του «Stage Live».

Το χειμώνα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και να συμπράξει με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα στο χώρο του «Έναστρον».

Share.