Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Όσα έγιναν στη live streaming συναυλία τους (photos)

0

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μάγεψαν με τις μεγάλες επιτυχίες και τις δυνατές ερμηνείες τους.

Μοναδικές μουσικές στιγμές, γεμάτες μεγάλες επιτυχίες και δυνατές ερμηνείες χάρισαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, μέσα από την ανεπανάληπτη συναυλία τους που μεταδόθηκε μέσω live streaming σε όλο τον κόσμο, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας και του lockdown, ανέβηκαν στο εντυπωσιακό stage του «Estate» και επί σχεδόν 4 ώρες γέμισαν με τη μουσική τους κάθε σπίτι, διασκεδάζοντας και κρατώντας συντροφιά στο κοινό με τον μοναδικό τους τρόπο.

Η Καίτη Γαρμπή, η «ντίβα της καρδιάς μας», ερμήνευσε μερικές από τις αμέτρητες επιτυχίες της 30χρονης καριέρας της που έχουν αφήσει εποχή, όπως τα «Ιεροσυλία», «Ευαισθησίες», «Χαμένα», «Περασμένα Ξεχασμένα», «Θα Μελαγχολήσω», «Αρχίζω Πόλεμο» και «Ανεμοδαρμένα Ύψη».

Επίσης τραγούδησε τις νέες επιτυχίες της με τον Φοίβο, που κυκλοφορούν από την Panik Platinum, όπως το «Κορμιά Χαμένα» και το πιο πρόσφατο «Σ’ Όποιον Αρέσω».

Καίτη Γαρμπή - livestream concert

Ο Διονύσης Σχοινάς, ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης με την αστείρευτη ενέργεια, παρουσίασε δικές του διαχρονικές επιτυχίες.

Μεταξύ τους τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Αν Μ’ Αγαπάς (Το Δαχτυλίδι)», «Ποτέ», «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου», «Το Καλοκαίρι» και «Τι Τρελά Μου Ζητάς», το πρόσφατο hit «Ξύπνησα Κάπως» που κυκλοφορεί από την Panik Records, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Διονύσης Σχοινάς - livestream concert

Από την ξεχωριστή βραδιά δεν έλειψαν τα ντουέτα – έκπληξη, με τα οποία η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς συνεπήραν ακόμα περισσότερο το κοινό.

Στο stage ανέβηκε και ο γιος τους, Δημήτρης Σχοινάς, που τραγούδησε μαζί με τους γονείς του, αλλά και παρουσίασε για πρώτη φορά το πρώτο του κομμάτι «Όλα Μαζί», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Δημήτρης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς - livestream concert

Πριν την έναρξη του concert, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο lounge area της Stoli και χάρισαν ένα μοναδικό pre-show event, το οποίο περιελάμβανε sound-check experience, interaction μαζί τους και virtual cheers με Stoli cocktails.

Φωτογραφίες

Share.