«Καλό Μεσημεράκι»: «Χείμαρρος» ο Αλέξης Παππάς για το Survivor

0

Οι ατάκες-φωτιά του ηθοποιού και πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Άλλος ένας πρώην παίκτης του Survivor εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συμπεριφορά του στο Survivor, τους συμπαίκτες του και περιέγραψε την τακτική του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Alessia, ενώ πρόβλεψε τους τρεις παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του reality επιβίωσης.

Αρχικά, ο αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor εξήγησε τη συμπεριφορά και τη στάση που είχε μέσα στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποια περιστατικά: «Αυτό που βλέπεις εσύ δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες ώρες που έκοβαν τα παιδιά στο μοντάζ για να βγάλουν ένα αξιόλογο πρόγραμμα. Δεν ξέχασα ποτέ ότι οι κάμερες ήταν δίπλα μου. Αν ήμουν χειριστικός, γιατί δεν απέτρεψε την τελευταία φορά που ψηφίστηκα, ώστε να μην ψηφιστώ. Όταν ζήτησα το 10% των προμηθειών υπήρχε λίγο το “πείραγμα”. Εμείς ήμασταν και οι παίκτες και τα πιόνια.

Μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο, γιατί αυτά που έλεγα ήταν αλήθεια. Βγήκαν όλα τα παιδιά και λένε ότι ο Άλεξ ήταν αληθινός. Δεν είχα ποτέ άγχος, στόχος μου ήταν να βιώσω τη στιγμή. Έλεγα ότι μπορεί να φύγω και τον πρώτο μήνα, μέχρι τότε έπρεπε να ζήσω το παιχνίδι και να κάνω ό,τι θέλω. Εγώ ήθελα να είμαι αυτός που είμαι στο μυαλό μου, με την έννοια ότι είχα μια άλλη οπτική. 

Γιατί να φοβάται κάποιος να μιλήσει για στρατηγική; Εμένα ο σκοπός ήταν να αφήσω σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα το ερωτηματικό για το τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα. Οι παίκτες έβλεπαν έναν άνθρωπο που λέει την πικρή αλήθεια, αλλά τουλάχιστον είναι η αλήθεια». 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα θετικά σχόλια που έλαβε από τηλεθεατές του Survivor, με τον Νίκο Μουτσινά να μην τον πιστεύει και τον Αλέξη Παππά να του απαντά χιουμοριστικά: «Έχεις βγει εκτός ορίων».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Από τα 100 μηνύματα που δέχτηκα τα 95 ήταν καλά. Είχα αρνητικά μηνύματα και έμπαινα στα προφίλ τους και έβλεπα ότι ήταν ψεύτικα. Δεν είναι καλό να λέμε ότι ήμουν χειριστικός». 

Share.