Κατερίνα Στικούδη: Backstage από το νέο χριστουγεννιάτικο video clip της

0

Backstage φωτογραφίες από το video clip για το χριστουγεννιάτικο τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το νέο της single «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ», βάζοντάς μας σε απόλυτη χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Η ανατρεπτική pop καλλιτέχνιδα φέρνει άρωμα γιορτών τόσο με το τραγούδι της «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ» όσο και με το εντυπωσιακό video clip που κυκλοφορεί στο YouTube και έχει γυριστεί με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Παπαδάκου.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip για το τραγούδι της «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ», μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με έξι διαφορετικά look φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών.

«Τα Χριστούγεννά μου εσύ κι η Πρωτοχρονιά μαζί / Τα Χριστούγεννά μου, είσαι εσύ καρδιά μου / Τα Χριστούγεννά μου εσύ, η ευχή μου από παιδί / Τα Χριστούγεννά μου, να ‘σαι εσύ καρδιά μου / Τα Χριστούγεννά μου», τραγουδά η Κατερίνα Στικούδη.

Τους στίχους, τη μουσική, την παραγωγή και την ενορχήστρωση υπογράφει ο ταλαντούχος Λεωνίδα Σώζος, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του και στην προηγούμενη κυκλοφορία της Κατερίνας Στικούδη, το single «Διαφέρω».

Το single «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Παράλληλα συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε κάθε απόγευμα την Κατερίνα Στικούδη ως παρουσιάστρια της εκπομπής «My Style Rocks».

Φωτογραφίες

Share.