«Κι Ας Μην Είσαι Εδώ»: Νέο τραγούδι και video clip από τους INCO

0

Ένα ρομαντικό τραγούδι από την μπάντα των INCO.

Οι INCO κυκλοφορούν σήμερα το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Κι Ας Μην Είσαι Εδώ».

Η πιο cool pop – rock ελληνική μπάντα με επικεφαλής τον εκρηκτικό Ηλία Μπόγδανο, τον frontman που ξεχωρίζει για την αστείρευτη θετική ενέργειά του, έχει χτίσει ένα φανατικό νεανικό κοινό.

Ένα κοινό που εμπιστεύεται απόλυτα τις μουσικές παραγωγές τους, τη μοναδική σκηνική παρουσία τους και την αυθεντικά σημερινή και φρέσκια προσωπικότητα που κουβαλά το συγκρότημα πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Το «Κι Ας Μην Είσαι Εδώ» είναι το τρίτο τραγούδι που κυκλοφορούν οι INCO τους τελευταίους δώδεκα μήνες και ακολουθεί το «Δεν Το ‘Χω Μακριά Σου» και το «Μη Μ’ Αγαπάς», σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το νέο single του συγκροτήματος αποκαλύπτεται μαζί με ένα ατμοσφαιρικό video clip – μονοπλάνο σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «Κι Ας Μην Είσαι Εδώ» έχει γράψει ο ίδιος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο πολυπρόσωπος frontman της μπάντας.

Οι INCO είναι ο Ηλίας Μπόγδανος στο τραγούδι, ο Άλεξ Σαρόγλου στην κιθάρα, ο Έκτορας Πανταζής στα ντραμς και ο Λευτέρης Κουκλάκης στο μπάσο.

Το νέο single «Κι Ας Μην Είσαι Εδώ» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Share.