Κρυσταλλία: Οι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της και η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό

0

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωή της βιώνει τις τελευταίες ημέρες η Κρυσταλλία, αφού έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο στις 22/12 τον καρπό του ερωτά της με τον Δημήτρη Πλατανιά και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Το απόγευμα της Κυριακής η Κρυσταλλία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο άκρως χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει έχοντας αγκαλιά τον νεογέννητο γιο της. Παράλληλα, η Κρυσταλλία στη λεζάντα αποκάλυψε πως η γέννα της δεν ήταν εύκολη, καθώς διήρκησε 12 ώρες.

“Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή!!! Κι εγώ σαν καλό παιδάκι από τη χαρά μου τους άφησα να με φέρουν στο σπίτι τα Χριστούγεννα για να μπορεί και η μαμά να με φωτογραφίσει στο δέντρο που τόσο άχτι το είχε…!!! Γεννήθηκα στις 22/12/20 στις 21:41 μετά από αρκετό κόπο αλλά η μαμά μου είχε δίπλα της την καλύτερη ομάδα!!! Τον πολύτιμο γιατρό της Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που ήταν στο πλάι της μαζί με τον μπαμπά μου πάνω από 12 ώρες που εγώ προσπαθούσα να βγώ!!! Τη μαία της Χριστίνα αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που την βοήθησαν και την έκαναν να νιώσει άνετα και ασφαλής και είχαν και ωραία ενέργεια  Τους φίλους των γονιών μου που συνέχεια επικοινωνούσαν και είχαν τη σκέψη τους σε μένα, στη μαμά και το μπαμπά μου!!! Αλλά και όλους τους φίλους που έστελναν στη μαμά μου τις ευχές και τη σκέψη τους!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλές γιορτές!!! Ο μπέμπης”, έγραψε η Κρυσταλλία στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η Κρυσταλλία

 

Share.