Κωνσταντίνος Αργυρός: Η νέα επιτυχία «Ψέματα» κυκλοφορεί

0

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει τέλος στα «Ψέματα».

Δεν είναι «Ψέματα»! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν επαναπαύεται και επιστρέφει με άλλη μία μεγάλη επιτυχία.

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής εντοπίζεται στην πιο δημιουργική φάση που έχει γνωρίσει η καριέρα του έως τώρα. Η μία σαρωτική επιτυχία διαδέχεται την άλλη και οι εμφανίσεις του στο «Fantasia» έχουν αναδειχθεί στον απόλυτο προορισμό της νυχτερινής Αθήνας.
Δεν είναι «Ψέματα» ότι o Κωνσταντίνος Αργυρός όρισε το φετινό καλοκαίρι με ένα τραγούδι που προκάλεσε ντελίριο και εξακολουθεί απρόσκοπτα να παραμένει γαντζωμένο στην κορυφή.

Τα «Ξημερώματα» είναι η απόλυτη επιτυχία του 2017: Επί 13 συνεχόμενες εβδομάδες διατηρούν το Νο1 στο ελληνικό Airplay Chart, ενώ έχουν ανέβει και στην πρώτη θέση της μικτής κατάταξης. Επίσης, το εκρηκτικό video clip που γυρίστηκε στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, στη Λευκάδα, έχει ξεπεράσει τις 24 εκατομμύρια προβολές μέσα σε τέσσερις μήνες.
«Είπες πως με θες, ψέματα»

Δεν είναι «Ψέματα». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλάζει ύφος και προχωρά στο επόμενο βήμα του με σύμμαχο ένα δυναμικό τραγούδι που θα αφήσει έντονο το σημάδι του.

Ο τίτλος του είναι «Ψέματα» και προμηνύει τον επόμενο ολοκληρωμένο δίσκο του τραγουδιστή. Η μουσική ανήκει στον Γιάννη Πετρίδη και τους στίχους συνυπογράφουν οι Νίκος Καλογεράς, ο Νίκος Δούρος και Γιάννης Πετρίδης.

Τα «Ψέματα» αποκτούν μορφή υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του μαέστρου της εικόνας Γιάννη Δημολίτσα, ο οποίος ανέλαβε και τα «Ξημερώματα». Οπτικοποιημένο με μία σύγχρονη αισθητική αντίληψη, το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum και θα είναι… «Ψέματα» αν δε γίνει επιτυχία.

Share.