Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μεγάλο ρεκόρ που έκανε το 2020 με τα τραγούδια του

0

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατέκλυσε τα ραδιόφωνα με τα τραγούδια του για άλλη μια χρονιά.

Ακόμα ένα μεγάλο προσωπικό ρεκόρ πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που έχει 12 τραγούδια στο ετήσιο ελληνικό airplay του 2020.

Σύμφωνα με τη λίστα της MediaInspector με τα 200 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις τη χρονιά που μας πέρασε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταλαμβάνει 12 θέσεις με ισάριθμες επιτυχίες του, κάτι που αποτελεί πρωτοφανές ρεκόρ για Έλληνα καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια.

Το τραγούδι του πιο επιτυχημένου λαϊκού καλλιτέχνη της γενιάς που βρίσκεται υψηλότερα στην ετήσια λίστα του ελληνικού airplay είναι η μεγάλη επιτυχία «Αθήνα Μου», που συναντάται στο No. 8 της σχετικής κατάταξης.

Το «Αθήνα Μου» φιγουράρει επίσης στο No. 16 των είκοσι τραγουδιών με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις το 2020 όσον αφορά το μικτό (ελληνικό και ξένο) ρεπερτόριο.

Διαβάστε επίσης: Τα τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις το 2020

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διαθέτει επιπλέον στη λίστα με το ετήσιο ελληνικό airplay για το 2020 τραγούδια του πολυπλατινένιου άλμπουμ του «Το Κάτι Παραπάνω», όπως τα «Μαζί Σου», «Αποχωρώ», «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα», «Πόσο» και «Τι Να Το Κάνω», που κυκλοφορούν από την Panik Platinum.

Πριν από τέσσερις εβδομάδες ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε τη νέα επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ», που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και παραμένει στις τάσεις.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ολοκλήρωσε το 2020 κερδίζοντας το βραβείο του «Best Male – Adult» στα Mad Video Music Awards 2020.

Share.