Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Η στήριξη στην πρώην σύζυγο του Φαίη Ξυλά για την κατηγορία στον Γιώργο Κιμούλη

0

Μετά την δημόσια εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για την λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, πολλές ήταν οι γυναίκες ηθοποιοί που μίλησαν για τα δικά τους βιώματα.

Ανάμεσα σε αυτές και η Φαίη Ξυλά η οποία αποκάλυψε πως η συνεργασία της,  με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν από τις χειρότερες.

Συγκεκριμένα η Φαίη Ξυλά, είπε:

«Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη. Από εκεί και πέρα έβαλα τα όρια μου με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεργασία χωρίς καμία επαφή, που δεν μιλούσαμε μεταξύ μας. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία, πολύ δύσκολα και ψυχοφθόρα γιατί δεν είναι ευχάριστες αυτές οι είδους οι συνεργασίες. Θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή ως θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική ή λεκτική βία ή όλα αυτά που περιγράφει είναι καταδικαστέο. Εμείς με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε άλλα ζητήματα που αν τα πω μειώνουμε το περιστατικό».

Θέση στο περιστατικό θέλησε να πάρει και ο πρώην σύζυγος της Φαίης Ξυλά, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο οποίος την υποστήριξε απόλυτα.

Με μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ηθοποιός έγραψε:

«Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στη Φαίη!!! Τα έζησα κι εγώ μαζί της στην ίδια περιοδεία και φυσικά αντισταθήκαμε ανοιχτά και σθεναρά! Η χειρότερη συνεργασία που είχα ποτέ!!!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου:

 

Share.