ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ MADWALK ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ Μοναδική εμφάνιση από τον πιο επιτυχημένο λαϊκό καλλιτέχνη της γενιάς του!

0

Τη «σφραγίδα» του στο φετινόMadwalk έβαλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με έναεντυπωσιακό closing act στο οποίο ερμήνευσε δύο από τις πρόσφατες επιτυχίες του που περιλαμβάνονται στο πλατινένιο album «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, με ένα chic look, έπαιξε πιάνο και ερμήνευσε το «Τι Να Το Κάνω». Η δυναμική ερωτική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, είναι για έβδομη συνεχόμενη εβδομάδα στο nο1 του ελληνικού Airplay Chart και έξι διαδοχικές εβδομάδες στο no1 της μικτής κατάταξης. Παράλληλα, το music video, μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη και στην Αθήνα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δημολίτσα, έγινε no1 στις τάσεις του YouTube και, μαζί με το lyric video, έχουν ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια views.

 

 

 

 

 

Στο φινάλε του λαμπερού event, ο Κωνσταντίνος Αργυρόςμετέτρεψε την πασαρέλα σε ένα τεράστιο πάρτι, με όλα τα μοντέλα που πήραν μέρος στο catwalk να περπατούν και να χορεύουν στο ρυθμό του «Μαζί Σου»! Το ρυθμικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, γέμισε τον χώρο με τα θετικά του vibes και, σίγουρα, θα είναι η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού!

Δείτε τo music video του «Τι Να Το Κάνω»,:

Share.