Κωστής Μαραβέγιας: Όσα έγιναν στις sold out συναυλίες στο «Άλσος» (photos)

0

Ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε όλο το «Άλσος» μια παρέα που τραγουδούσε μαζί του.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο καλοκαιρινές συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια στο μαγευτικό χώρο του «Άλσους», σε ένα θέατρο εντυπωσιακά γεμάτο από κόσμο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζει ο νόμος

Την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουλίου ο Κωστής Μαραβέγιας τα έδωσε όλα στη σκηνή του καλοκαιρινού «Άλσους» στο Πεδίον του Άρεως.

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή γεμάτη λουλούδια, με πολύ ανεβασμένη διάθεση, κέφι, χορό και πολύ τραγούδι ξεσήκωσε το φανατικό κοινό του όπως μόνο αυτός ξέρει.

Με τη δυναμική του παρουσία επί σκηνής, την ανεξάντλητη ενέργειά, τη θετική του αύρα και το μοναδικό του τρόπο να αλληλοεπιδρά με το κοινό του, όλο το «Άλσος» έγινε μια παρέα και τραγουδούσε μαζί του.

Με μεγάλο και διαφορετικό ρεπερτόριο, ο Κωστής Μαραβέγιας μας χάρισε τα αγαπημένα του τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια διασκευασμένα στο δικό του ιδιαίτερο ύφος.

Άλλοτε διασκεδαστικά, άλλοτε χορευτικά, ασταμάτητος και ακούραστος, μας συγκίνησε και μας ταξίδεψε κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ψυχαγώγησε το κοινό στο «Άλσος» και εύφρανε τις ψυχές του κόσμου με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο που όλοι αγαπάμε.

Φωτογραφίες

Share.