Κώστας Κοκκινάκης: Η ανάρτηση “καρφί” για το Ευτυχείτε μετά τις δηλώσεις του για το εμβόλιο

0

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο γνωστός πολίστας μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor αλλά απάντησε και στο αν είναι θετικός να κάνει το εμβόλιο για τον Κορονοιό.

«Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω όταν σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει στο Survivor. Είναι εύκολο να κρίνεις τους παίκτες όταν είσαι σπίτι και τρως σουβλάκια. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή κάποιοι δεν θα αντέξουν και μπορεί κάποιος να φύγει μόνος του. Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να το κάνω. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια, για την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να την έχω περάσει και να μη το ξέρω. Γιατί να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο; Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει».

Μάλιστα ο Κώστας Κοκκινάκης αφού παρακολούθησε τη συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, προχώρησε σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας:

«Καλό ή μάλλον καλύτερα θα ήταν να παίζατε όλη τη συνέντευξη και όχι μόνο ένα μέρος της. Άλλη φορά μόνο live. Επίσης είμαι αθλητής και όχι δημοσιογράφος, άρα μπορώ να λέω ελεύθερα την άποψή μου».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία από το Instagram του Κώστα Κοκκινάκη:

 

Share.