Κώστας Μακεδόνας: Μια μοναδική βραδιά στο Βεάκειο Θέατρο (photos)

0

Την αποθέωση από τους απόλυτα ικανοποιημένους θεατές γνώρισε ο Κώστας Μακεδόνας στη συναυλία του στο Βεάκειο.

Ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησε στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (27/07) και κατέθεσε για άλλη μια φορά ένα κομμάτι της ψυχής του, για να χαρίσει απέναντι σε ένα πολυπληθές κοινό μία αξέχαστη βραδιά.

Έχοντας αφετηρία το «Μόνο Μια Φορά» του Σταμάτη Κραουνάκη μας ταξίδεψε σε όλες του τις μεγάλες επιτυχίες.

Από τα «Μαργαριτάρια» και το «Κάτσε Καλά» μέχρι τη «Λίζα» και το «Μη Μου Λες Αντίο» αλλά και σε πιο πρόσφατα υπέροχα τραγούδια του όπως τα «Πλοία Της Γραμμής», το «Δεν Σου Ανήκω».

Ο Κώστας Μακεδόνας παρουσίασε επίσης και το νέο τραγούδι του «Να Μ’ Αγαπάς Όσο Κανείς», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Heaven Music και έχει ήδη αγαπηθεί.

Ξεχωριστή στιγμή της συναυλίας η συνύπαρξη του Κώστα Μακεδόνα με τον Χρήστο Μάστορα σε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στα τραγούδια του αείμνηστου Νίκου Παπάζογλου.

Στο πλάι του, εκτός από την καλοδουλεμένη ορχήστρα που μας εξέπληξε και με τις ωραιότατες φωνές τους είχε τη νέα και ταλαντούχα τραγουδίστρια Αφροδίτη Χατζημηνά, μαζί με την οποία ερμήνευσε και το «Αντικριστά», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του των τελευταίων ετών.

Η βραδιά έκλεισε με το κλασικό πλέον τραγούδι του «Το Ποδήλατο» μέσα σε αποθέωση από τους απόλυτα ικανοποιημένους θεατές.

Φωτογραφίες

Share.