Κώστας Μαρτάκης: «Μετά το θάνατο του Παντελίδη απέκτησα φοβίες»

0

downloadΔυο ημέρες πριν την πρεμιέρα του Κώστα Μαρτάκη με τη Δέσποινα Βανδή και τον Παντελή Παντελίδη και ενώ είναι στον αέρα της εκπομπής «Καλημερούδια» – που συμμετέχει – ο τραγουδιστής μαθαίνει πως ο φίλος και συνάδελφός του δεν είναι πλέον στη ζωή.

Το σοκ του Κώστα Μαρτάκη είναι μεγάλο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί γι’ αυτό και αποχωρεί από την εκπομπή. «Ευχαριστώ πολύ το Mega και του ανθρώπους της εκπομπής που δεν προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν», λέει ο Κώστας Μαρτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You.

«Ένιωσα λες και μου τράβηξες το χαλί κάτω από τα πόδια. Συνειδητοποίησα πως δεν είμαστε τίποτα και αγχωνόμαστε για πράγματα αστεία, χωρίς να κοιτάμε το ποιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε, τη ζωή», εξηγεί όταν του ζητείται να μεταφέρει πως αισθάνθηκε εκείνη τη στιγμή.

Ο τραγουδιστής εξηγεί πως ο θάνατος είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται κυρίως για την οικογένεια του εκλιπόντα και τονίζει πως πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η αναπαραγωγή και η εκμετάλλευση ενός τόσο τραγικού γεγονότος.

«Έχω στο μυαλό μου αυτήν τη μάνα και για εκείνη θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε ότι έχει σχέση με αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πόσο επηρέασε όμως τη δική του ζωή το δυστύχημα;

«Φοράω ζώνη, που δεν φόραγα, δεν τρέχω και είμαι πολύ πιο προσεκτικός στον δρόμο, δεν μιλάω στο κινητό. Με τάραξε πολύ ο θάνατός του και απέκτησα φοβίες που δεν είχα πριν», εξομολογείται ο Κώστας Μαρτάκης.

Πηγή: Peoplegreece.gr

Share.