Λένα Ζευγαρά: Πλάνα και φωτογραφίες από το νέο video clip της πριν κυκλοφορήσει

0

Δείτε πώς γυρίστηκε το νέο video clip της Λένας Ζευγαρά.

Η Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται να μας παρασύρει για ακόμα μία φορά, παρουσιάζοντας τη νέα της μεγάλη επιτυχία «Στα Πατώματα» μέσα από music video.

Τα «Στα Πατώματα» απέκτησε εικόνα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Konstantinidi και τα γυρίσματα έγιναν πριν από δύο μήνες.

Το αποτέλεσμα, που θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, θα εντυπωσιάσει και θα συγκινήσει, όπως φαίνεται και από το backstage video και τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Λένα Ζευγαρά - Στα Πατώματα - backstage

Σε μουσική του παραγωγού Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko καιτο  Μιχάλη Τουρατζίδη, το «Στα Πατώματα» κυκλοφόρησε από την Panik Platinum πριν από περίπου τέσσερις μήνες ως μέρος ενός ερωτικού medley της Λένας Ζευγαρά.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, έγινε viral στα social media και top trend στο YouTube μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 4 εκατομμύρια views και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Η ερμηνεύτρια – φαινόμενο και οι συνεργάτες της θα χαρίσουν στο κοινό άλλο ένα music video που, σίγουρα, θα γίνει top trend στο YouTube και θα σαρώσει τα views όπως κάθε προηγούμενό της.

Λένα Ζευγαρά - Στα Πατώματα - backstage

Στο μεταξύ, αυτές τις μέρες η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με τις επιτυχίες και τις ερμηνείες της.

Χαρακτηριστικά το video από την εμφάνισή της στη ραδιοφωνική εκπομπή «Νύχτα Στο Ρυθμό» μπήκε αμέσως στο Τοp 10 των YouTube trends, όπου και παραμένει εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα.

Φωτογραφίες

Share.