Λένα Ζευγαρά: Το music video του «Στα Πατώματα» συγκινεί – Το ηχηρό μήνυμα

0

Δείτε το συγκινητικό video clip της Λένας Ζευγαρά για το τραγούδι «Στα Πατώματα».

«Στα Πατώματα», ακόμα και αν επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς, είναι το μήνυμα που ηχεί δυνατά μέσα από το νέο music video της Λένας Ζευγαρά, που απέκτησε εικόνα από την αγάπη του κόσμου.

Το «Στα Πατώματα» ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας άκουσμά του και εκτοξεύθηκε στις προτιμήσεις του κοινού, όπως και όλες οι μεγάλες επιτυχίες της Λένας Ζευγαρά.

Το τραγούδι, σε μουσική του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Jenny Tsiko και Μιχάλη Τουρατζίδη, είναι μέρος ενός ερωτικού medley που κυκλοφόρησε πριν από τέσσερις μήνες από την Panik Platinum.

To medley έγινε viral στα social media και top trend στο Youtube, έχοντας ξεπεράσει μέχρι αυτή τη στιγμή τα 4.000.000 views και πρωταγωνιστεί στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Το τραγούδι «Στα Πατώματα» οπτικοποιήθηκε πριν από δύο μήνες και το αποτέλεσμα – που μόλις έφτασε στις οθόνες μας – είναι μοναδικό.

Η ερμηνεύτρια – φαινόμενο συνοδεύει την πρώτη της μπαλάντα με ένα ατμοσφαιρικό και συγκινητικό videο που γυρίστηκε με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Konstantinidi.

Η Λένα Ζευγαρά μαζί με τον εναέριο ακροβάτη Νίκο Καρυπίδη, ο οποίος συμμετέχει στο video, μας δείχνουν και μας εξηγούν γιατί δεν πρέπει για κανέναν λόγο να πέφτουμε «Στα Πατώματα».

Share.