«Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων»: Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης στο Ηρώδειο

0

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης εισβάλλουν ως «λύκοι» στο Ηρώδειο.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο τσελίστας Νίκος Βελιώτης δίνουν ραντεβού στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για να παρουσιάσουν το νέο δίσκο τους «Λύκοι Στη Χώρα Των Θαυμάτων» σε δύο μοναδικές βραδιές, την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Μια διαφορετική καλοκαιρινή παράσταση στο ρωμαϊκό ωδείο, με ερμηνείες εσωτερικές, αφαιρετικές και ονειρικές από δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης εισβάλλουν ως «λύκοι» σε τραγούδια που αγάπησαν από την πρώτη τους εφηβεία μέχρι σήμερα, ερωτικά, ψυχεδελικά, μινιμαλιστικά.

Στην τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, που παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο κοινό στο Ηρώδειο, κάνουν μια ήρεμη βόλτα σε τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των τελευταίων δεκαετιών.

Από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Άκη Πάνου μέχρι τους Lost Bodies, τον Θάνο Ανεστόπουλο και τον Παύλο Παυλίδη.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης επέλεξαν για το δίσκο «Λύκοι Στη Χώρα Των Θαυμάτων» διασκευές 21 σημαντικών ελληνικών τραγουδιών, στα οποία έδωσαν μια νέα διαφορετική ζωή και διάσταση μέσα από την ανατρεπτική ματιά και τον διακριτό ήχο των «Λύκων».

Στο δίσκο αποτυπώνεται η εργασία των δύο καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια δύο ετών, από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιανουάριο του 2019.

Διασκευές απρόσμενων ελληνικών τραγουδιών μέσα από το πρίσμα της προσωπικής μυθολογίας των δύο δημιουργών, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό ψηφιδωτό της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού που αγαπούν.

Πληροφορίες

Σημεία προπώλησης ειστηρίων

– 210 3272000
– www.viva.gr
– greekfestival.gr
– Κεντρικά εκδοτήρια: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)

Share.