Μίλτος Πασχαλίδης: Live streaming συναυλία από τον «Σταυρό του Νότου»

0

Επειδή χειμώνας χωρίς να εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στον «Σταυρό του Νότου» δεν γίνεται.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκεντρώνει τα καλύτερα τραγούδια του αλλά κυρίως τη διάθεσή του για επικοινωνία μέσω της μουσικής του, που τόσο έχει δυσκολέψει τους τελευταίους μήνες και μας υποδέχεται, στο δεύτερο σπίτι του πια, την Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου» για ένα μοναδικό live streaming την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 21:00.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα βρεθούμε ξανά στο «Σταυρό του Νότου», από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να παρακολουθήσουμε ζωντανά τον Μίλτο Πασχαλίδη και την μπάντα του μαζί με όσους νοσταλγούν την τόσο ξεχωριστή εμπειρία των παραστάσεων του στο «Σταυρού του Νότου», αλλά και όσους μέχρι τώρα δεν μπορούσαν λόγω απόστασης να το ζήσουν.

Διαδικτυακή λοιπόν η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του 2021 για τον Μίλτο Πασχαλίδη. Με όλη τη λαχταρά, λόγω της τόσο μεγάλης απουσίας, να τραγουδήσουμε ξανά τα αγαπημένα μας τραγούδια, να επικοινωνήσουμε και να διασκεδάσουμε στο δικό μας στέκι εδώ και 25 χρόνια.

Μαζί του η γνωστή παρέα των τελευταίων χρόνων:

Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Πάρις Περισυνάκης (λύρα, μαντολίνο, μπουζούκι), Νίκη Γρανά (πιάνο, τραγούδι), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Πασχάλης Κολέντσης και Δημήτρης Μπαρλαμας (ηχοληψια) και Μανώλης Μπράτσης (φωτισμοί).

Παραγωγή: Stray Music, Σταυρός Του Νότου
Streaming: Lights on mics
Σκηνοθεσία: Περικλής Μαθιέλης

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr.

Share.