Μαλού – «Ποια Ζωή»: Το νέο τραγούδι σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη κυκλοφορεί

0

Με την επιβίωση στο σκληρό παιχνίδι του έρωτα ασχολείται η Μαλού, (ξανα)τραγουδώντας Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Μαλού, το κορίτσι που μας έχει μαγέψει, ανανεώνεται δισκογραφικά με ολοκαίνουρια επιτυχία που θα συναρπάσει.

Η πιο δροσερή ύπαρξη της ελληνικής δισκογραφικής διανύει αναμφίβολα την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Αυτές τις ημέρες, η 28χρονη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι και έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Σαφέστατα, σε εξαιρετική πορεία βρίσκεται και η επαγγελματική καριέρα της, έχοντας διαβατήριο τεράστιες επιτυχίες που έγιναν αποδέκτες δεκάδων εκατομμυρίων προβολών η καθεμία: 20,5 εκατομμύρια προβολές καταμετρά το «Μια Φορά Στο Τόσο» και 28,5 εκατομμύρια συγκεντρώνει το «Τους Είπες Πως», τραγούδια που καθιέρωσαν τη Μαλού ως το κορίτσι – φαινόμενο.

Η Μαλού χρωμάτισε μοναδικά το φετινό καλοκαίρι με το «Ώρα Να Γυρίσεις», σε μουσική που συνέθεσε ο εκπληκτικός Γιώργος Σαμπάνης. Το «Ώρα Να Γυρίσεις» έκανε είσοδο στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, με την ταλαντούχα τραγουδίστρια να πραγματοποιεί άλλη μία επιτυχία, σε τακτική βάση πλέον, πριν καν κυκλοφορήσει ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος της.

«Ποια ζωή να ζήσω;»

Η Μαλού επανασυνδέεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον αξεπέραστο ερμηνευτή – τραγουδοποιό που της έδωσε το έναυσμα να διακριθεί στην ελληνική δισκογραφία, υπογράφοντας τη μουσική στο «Μια Φορά Στο Τόσο» το 2014.

Το καινούριο τραγούδι της φέρει τον τίτλο «Ποια Ζωή» και εκτός από τη μελωδία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, διαθέτει τους στίχους της εξαιρετικής Ελένης Γιαννατσούλια, στιχουργό των επιτυχιών «Μια Φορά Στο Τόσο» και «Ώρα Να Γυρίσεις».

Το «Ποια Ζωή» φωτίζει όλες τις συναισθηματικές πτυχές της Μαλού, σε ένα τραγούδι για την επιβίωση στο σκληρό παιχνίδι του έρωτα. Ένα δυναμικό τραγούδι που θα γίνει το νέο αγαπημένο με το ιδιαίτερο κράμα ποπ ήχου, ροκ διάθεσης και της πειστικής ερμηνείας της Μαλού, που έχει αποδείξει ότι έχει την ικανότητα να ξετυλίγει διάφορες πλευρές της γυναικείας φύσης

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Share.