Μαρία Καλάβρια: Τι λέει για την σύντροφο του γιου της, Εύη Ιωαννίδου;

0

Στην εφημερίδα Real News και την Νίκη Κώτσου μίλησε η Μαρία Καλάβρια.

Η ίδια δεν γινόταν να μην σχολιάσει και τη σχέση του γιου της, Ίνο Φάις, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την Εύη Ιωαννίδου.

 Για την περίπτωση που ο γιος της της ανακοινώσει ότι λέει στην εφημερίδα: “Και αυτό μέσα στη ζωή είναι. Και εγώ μικρή έκανα παιδί, στα 24, οπότε δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο”. Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή επιχειρηματίας στα 49 της είναι πιο όμορφη και συνειδητοποιημένη από ποτέ. Η ίδια περιγράφει στην εφημερίδα πόσο χαίρεται που τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει: “Απολαμβάνω τα καλά του ότι έχω ήδη μεγάλα παιδιά, τις παρέες τους, το ότι συζητάμε τα θέματά τους. Είναι σαν να βιώνω πάλι την παιδική μου ηλικία. Τώρα βοηθά το lockdown, αφού συγκεντρωνόμαστε σπίτι και μου αρέσει πολύ η παρεϊστικη ατμόσφαιρα που δημιουργείται με τα παιδιά μου. ”.

Ο Ίνο Φάις είναι μόλις 22 χρονών και η ίδια θεωρεί ότι ακόμα δεν είναι εύκολο να κάνει οικογένεια. “Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επισημοποιήσει γρήγορα τη σχέση του. Είναι και άνδρας και οι άνδρες αργούν να ωριμάσουν. Η Εύη είναι κούκλα, πανέμορφη και πανέξυπνη!”.

Share.