Μαρία Κηλαηδόνη και Μανώλης Φάμελλος σε μία συναυλία – αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

0

Η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Μανώλης Φάμελλος ερμηνεύουν ζωντανά τα τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Μία συναυλία – αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό θέαμα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, καθώς μέσα από μια σειρά προβολών παρουσιάζεται ένα σημαντικό μέρος από το ανέκδοτο αρχειακό του υλικό.

Τα τραγούδια του ερμηνεύουν ζωντανά η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Μανώλης Φάμελλος.

Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής με ένα ιδιόρρυθμο, προσωπικό στυλ ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έχει σημαδέψει με τα τραγούδια του, αλλά και με τη χαρακτηριστική παρουσία του, τα καλύτερα χρόνια πολλών και διαφορετικών γενεών.

Και είναι αλήθεια, αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, καθώς, μέσα από τα τραγούδια του, μίλησε σε όλους με ειλικρίνεια, αμεσότητα, χιούμορ, συναίσθημα και λεπτότητα.

Έτσι όσοι αγάπησαν τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τα τραγούδια του, θα έχουν την ευκαιρία να τα θυμηθούν ξανά σε αυτή τη μοναδική συναυλία – αφιέρωμα.

«Στη Βουλιαγμένη», «Το Ματς», «Χαμηλή Πτήση», «Είμαι Ένας Φτωχός Και Μόνος Καουμπόυ», «Μια Μέρα Μιας Μαίρης», «Ο Ύμνος Των Μαύρων Σκυλιών», «Ντίσκο», «Πού Βαδίζουμε Κύριοι» και άλλα.

Ερμηνευμένα από τον Μανώλη Φάμελλο και τη Μαρία Κηλαηδόνη με μια νέα ματιά και καινούργιες ενορχηστρώσεις, αλλά και από τον ίδιο τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, μέσα από μια σειρά προβολών, που δημιουργήθηκαν γι’ αυτό το σκοπό, ανασκαλεύοντας το σπάνιο προσωπικό αρχείο του.

Προπώληση εισιτηρίων
• www.ticketplus.gr
• Ταμείο Δημοτικού θεάτρου Πειραιά

Share.