Μαρίνα Λικμέτα: Απάντησε πρώτη φορά στις φήμες που την θέλουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Παναγιώτη Βασιλάκου – Νικολέττας

0

Μετά την ολοκλήρωση του “The Bachelor”  πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έχει χωρίσει ήδη με τη νικήτρια Νικολέττα Τσομπανίδου και μάλιστα να είναι ζευγάρι με μια άλλη κοπέλα που είδαμε στο ριάλιτι.

Ο λόγος για τη Μαρίνα, η οποία είχε αποχωρήσει από το «The Bachelor» οικειοθελώς.

Ωστόσο, τις φήμες χωρισμού διέψευσαν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου το βράδυ της Κυριακή, δημοσιεύοντας ένα κοινό instastory.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης η Μαρίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου” και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Συγχαρητήρια στη Νικόλ. Μπράβο, δεν ζηλεύω ή κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ζήλεψα. Αποχώρησα γιατί ένιωθα πίεση και δεν είναι αυτός τρόπος να κερδίζεις έναν άντρα. Εντάξει είμαι πολύ καλά ψυχικά αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό μετράει για μένα. Γενικά σε ριάλιτι υπάρχει ψυχολογική πίεση και είναι πολύ λογικό όλο αυτό. Δεν μετανιώνω για τίποτα, ούτε για το “φτωχάτζα”.

Καλά δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν ξέρω τι κάνει ο Παναγιώτης και η Νικόλ αυτή τη στιγμή, από το τελευταίο story που είδα τα΄ χουνε, πάντως μαζί μου δεν είναι και δεν πρόκειται να ναι, Δεν έρχομαι δεύτερη εγώ. Με τον Παναγιώτη έχουμε ανταλλάξει τυπικά μηνύματα. Και να με φλέρταρε ο Παναγιώτης τώρα, δεν θα με κέρδιζε. Όταν τελειώνει κάτι, τελείωσε. Νομίζω ότι ο Παναγιώτης έχει με όλες τις κοπέλες επαφές γιατί ζήσαμε κάτι πολύ δυνατό και είναι λογικό. Δεν είμαι στο μυαλό του Παναγιώτη, δεν ξέρω.

Με τη Νικόλ έχουμε κάποιες επαφές, θα συνεργαστούμε σε μια εταιρεία. Ο Παναγιώτης ωραίος είναι από κοντά», είπε η Μαρίνα.

Χαρακτηριστικό είναι, πως αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας για το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Share.