ΜΕΛΙSSES: Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Μισή Καρδιά»

0

Ένα ερωτικό τραγούδι με την αισθαντική ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα παρουσιάζουν οι ΜΕΛΙSSES.

Οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν στη δισκογραφία για να μας χαρίσουν το ολοκαίνουργιο single «Μισή Καρδιά», άλλο ένα μαγικό τραγούδι που θα αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα.

Το «Μισή Καρδιά» είναι η πρώτη κυκλοφορία του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος μετά την απόλυτα επιτυχημένη διασκευή στο αξεπέραστο τραγούδι «Γιατί» των Πυξ Λαξ, με την οποία οι ΜΕΛΙSSES έγραψαν τη δική του ιστορία διανύοντας 16 εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Ο Χρήστος Μάστορας προχώρησε αμέσως μετά στα πρώτα του προσωπικά βήματα στη δισκογραφία και κυκλοφόρησε δύο τραγούδια που πραγματοποίησαν εξίσου αξιοσημείωτη επιτυχία.

Το «Δεν Έχω Ιδέα» και το ντουέτο του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση στο τραγούδι «Ένα Λεπτό» και συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές στο YouTube ενώ κυριάρχησαν στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts επί σειρά μηνών. Συγκεκριμένα το «Δεν Έχω Ιδέα» παρέμεινε στο Νο. 1 επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες και το «Ένα Λεπτό» συμπλήρωσε 19 διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Οι ΜΕΛΙSSES κυκλοφορούν τώρα το «Μισή Καρδιά», ένα ερωτικό τραγούδι με ιδιαίτερο ήχο που κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας νότα και είναι εμποτισμένο με παραδοσιακές πινελιές σε σύγχρονο ύφος.

Το αποτέλεσμα είναι ενδεικτικό της πολυδιάστατης καλλιτεχνικής φύσης που χαρακτηρίζει τον Χρήστο Μάστορα και τις ΜΕΛΙSSES, οι οποίοι αψηφούν τις ταμπέλες και τα στεγανά στη μουσική.

Το τραγούδι υπογράφει ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον STAN Αντιπαριώτη.

Προς το παρόν το «Μισή Καρδιά» είναι διαθέσιμο από την Panik Records αποκλειστικά στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και στις υπηρεσίες streaming, όμως αναμένεται να μεταφερθεί σύντομα στις οθόνες μας μέσα από το δικό του music video.

Share.