ΜΕΛΙSSES: Δείτε το συγκινητικό music video για το «Πού ‘Ναι Η Αγάπη»

0

Οι ΜΕΛΙSSES αγγίζουν μέσα από το video τις πιο ευαίσθητες χορδές των ανθρώπων, αλλά και της κοινωνίας μας.

Με ένα συγκινητικό music video δίνουν εικόνα οι ΜΕΛΙSSES στο νέο τραγούδι τους με τίτλο «Πού ‘Ναι Η Αγάπη».

Το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας δίνει συνέχεια στην εξαιρετική δισκογραφική πορεία του και αφήνει έντονο το σημάδι του με μια ερωτική και ατμοσφαιρική μπαλάντα.

Το «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορούν οι ΜΕΛΙSSES το 2021.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που ήταν ήδη γνωστό στους θαυμαστές της μπάντας, αφού είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εμφάνισης που είχαν κάνει οι ΜΕΛΙSSES στο «Summer Nostos Festival RetroFuture» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ενεργειακό στέγαστρο του Κέντρου Πολιτισμού το προηγούμενο καλοκαίρι

Το «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή, όπως αποδεικνύεται από τα πολυάριθμα βίντεο με covers που είχαν δημοσιευτεί όλο αυτό το διάστημα σε πλατφόρμες όπως το YouTube.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι ίδιες οι ΜΕΛΙSSES.

Το «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» μεταφέρεται στις οθόνες μέσα από ένα συνταρακτικό music video που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Χρήστος Μάστορας. Το έργο της σκηνοθεσίας ανέλαβε ο Αλεξ Λαζαρίδης.

Οι ΜΕΛΙSSES αγγίζουν μέσα από το video τις πιο ευαίσθητες χορδές των ανθρώπων, αλλά και της κοινωνίας μας και καταφέρνουν να συγκινήσουν αβίαστα τον θεατή.

Το «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.